Παραδοσιακές και νόστιμες!
Μια πολύ εύκολη και γευστική συνταγή για να μετατρέψουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε ένα ενδιαφέρον πρωινό ή βραδινό γεύμα.
Υλικά:
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και λίγο νερό.
- Βουτάμε μέσα τις φέτες ψωμί μέχρι να απορροφήσουν το αβγό και να βραχούν.
- Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Έτοιμες τόσο απλά, τόσο γρήγορα και τόσο νόστιμα!
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!!
Δοκιμάστε, επίσης, να βάλετε μαυροπίπερο και ρίγανη στο μίγμα!
ΑπάντησηΔιαγραφή